Salgselev til Volkswagen Ringkøbing

Volkswagen Ringkøbing søger en udadvendt og serviceminded elev til vores salgsafdeling. Det er afgørende at du brænder for god kundeservice og trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor det altid handler om at give kunden den bedst mulige oplevelse.

Du vil sideløbende med arbejdet i virksomheden gennemgå en 2-årig handelsuddannelse med løbende skoleophold på Business College Syd, Mommark Handelskostskole, hvor du kommer til at gå på et hold bestående udelukkende af andre elever inden for autobranchen. 

Det er vigtigt at du ikke har noget imod at arbejde i weekenderne, da vi har åbent hver søndag og flere åbent hus arrangementer hen over året.

Du vil komme til at indgå i et team af 2 øvrige medarbejdere i salgsafdelingen hvor opgaverne vil omhandle betjening af kunder til nye og brugte Volkswagen personbiler.

Af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes følgende:

  • Ekspedition af kunder i showroom – både det fysiske og det digitale
  • Arbejde med hele kundeforløbet fra den første kontakt over behovsafdækning, prøvekørsel, tilbud, salg, levering og opfølgning.
  • Vedligeholdelse af udstillingsarealer og hjemmeside

Din baggrund:

Vi forestiller os at du har en baggrund fra handelsskole eller lignende, men det er ikke afgørende. Det afgørende er, at du er den rette person med de rette værdier.

Ansøgning:

Officielt ansættelse som elev vil være pr. 1-9-2021, men vi vil få brug for dig som medhjælper nogle timer om ugen hurtigst muligt.

Vækker ovenstående din interesse så tøv ikke med at sende din ansøgning til Anders Vejgaard på anvej@avvejgaard.dk.

Ansøgningsfrist: 15. april 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.