Vi søger en energisk salgselev

Brænder du for god kundeservice? Elsker du biler? Interesserer den digitale omstilling dig? Så læs med her!

Vi søger en elev til vores salgsafdeling til opstart 1-9-2023. Du vil komme til at arbejde i et moderne bilhus i rivende udvikling og med et af de stærkeste brands på markedet, nemlig Volkswagen.

Din uddannelse

Du vil blive uddannet til at kunne håndtere alle opgaver i en salgsafdeling. Lige fra hvordan den indledende kontakt til kunderne skabes og hele processen frem til lukning af et salg.

Du vil gennemgå en 2-årig uddannelse, som handelsassistent med uddannelsesforløb på Business college Syd. Derudover vil du få en mærkespecifik uddannelse inden for de områder som Volkswagen stiller krav til.

Din baggrund

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan komme fra handelsskolen, gymnasiet eller andet. Du kan også være udlært inden for en anden branche og have lyst til at prøve dig selv af inden for andre arbejdsområder. Det vigtigste for os er, at du kan se dig selv i denne stilling og at du er udadvendt, energisk og pålidelig.

Din ansøgning

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt Marcus Røjkjær på 96742607 eller send din ansøgning på maroj@avvejgaard.dk

Ansøgningsfrist: 11.4.2023.

Du kan læse mere om os og hvem vi er her: https://www.avvejgaard.dk/Om-os/

Vi glæder os til at høre fra dig.