Service- og reservedelsrådgiver elev

Brænder du for god kundeservice? Elsker du biler? Interesserer den digitale omstilling dig?

Så læs med her!

Vi søger en elev til vores indskrivning og reservedelslager til opstart snarest muligt. Du vil komme til at arbejde i et moderne bilhus i rivende udvikling og med et af de stærkeste brands på markedet, nemlig Volkswagen.

Uddannelsen

Du vil blive uddannet til at kunne arbejde både i vores indskrivning på værkstedet bl.a. med booking af service, kundemodtagelse og andre opgaver samt på vores reservedelslager, hvor du vil få et indgående kendskab til dette univers.

Du vil gennemgå en 2-årig uddannelse, som handelsassistent med uddannelsesforløb på Business college Syd. Derudover vil du få en mærkespecifik uddannelse inden for de områder som Volkswagen stiller krav til.

Hvem er du?

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan komme fra handelsskolen, gymnasiet eller andet. Du kan også være udlært mekaniker og have lyst til at prøve dig selv af inden for andre arbejdsområder. Det vigtigste for os er, at du kan se dig selv i denne stilling og at du er udadvendt, energisk og pålidelig.

Er du interesseret?

Du kan læse mere om os og hvem vi er her: https://www.avvejgaard.dk/Om-os/

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt Anders Vejgaard på 96 74 26 03 eller send din ansøgning på anvej@avvejgaard.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – senest d. 9.12.2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.