Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder

For at efterleve myndighedernes anbefalinger og for at bakke op om bekæmpelsen af coronavirus har vi iværksat yderligere foranstaltninger i vores indskrivning for at begrænse den fysiske kontakt mellem kunder og ansatte. 

Kunde på værkstedet

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen og klare alt kommunikation på telefon 96742600, eller på mail volkswagen@avvejgaard.dk
  • Du kan forsat fysisk komme ind i indskrivningen, men vi har for en stund reduceret den til kun at omfatte området fra indgangen og frem til de 3 cafe-borde placeret umiddelbart indenfor.

Hermed sikrer vi tilstrækkelig afstand mellem kunder og ansatte samt begrænser at der opholder sig for mange kunder i forretningen på samme tid. Derfor: Kan du se at der er mere end 2 kunder i indskrivningen beder vi dig vente udendøre ind til der bliver plads til dig. Vi opfordrer således til at undgå fysisk kontakt og holde afstand til hinanden. Ligeledes er kundes ophold på værkstedet ikke muligt i en periode.

Desuden har vi iværktsat følgende:

  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug. 

Se værkstedets åbningstider her

Salgsafdeling/showroom

For at efterleve myndighedernes anbefalinger og for at bakke op om bekæmpelsen af coronavirus har vi besluttet at lukke vores fysiske showroom for en periode.

Det vil således ikke være muligt at prøvekøre og kigge på biler for en stund med mindre du har en forudgående aftale med salgsafdelingen.

Salgsafdelingen er stadig at træffe på telefon og e-mail inden for vores normale åbningstider. Dog holder vi helt lukket om søndagen for en periode.
Vi er dermed stadig i stand til at rådgive dig om biler, afgive tilbud samt indgå handler.

Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 96742600 eller mail volkswagen@avvejgaard.dk

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197006378382840.jpg

Afhentning af ny eller brugt bil

Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde

Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

 

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197004718887250.jpg

__________________________________________________________________________________________________________

Vi holder os naturligvis løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Vi håber på din forståelse for ovenstående tiltag. Husk vi tager disse foranstaltninger af hensyn til os alle og vores fælles samfund.

Ved yderligere spørgsmål omkring håndtering af den nuværende situation henvises til forhandler Anders Vejgaard på 96 74 26 03.