Træk vejret - vi sørger for frisk luft i bilen.

Mindre brug af klimaanlægget i løbet af vinteren betyder, at bakterier og dårlige lugte kan sprede sig i bilen, når vejret bliver lunere i Danmark. Allergikere er særlig udsatte.

Henover vinteren er bilens klimaanlæg blevet benyttet væsentligt mindre, end det gør om sommeren. Nu nærmer de varme måneder sig igen, og derfor er det vigtigt, klimaanlægget bliver renset, for at undgå bakterier i bilen.

I vinterens løb kan der nemlig have dannet sig bakterier eller skimmelsvamp i bilens klima- eller airconditionanlæg. For at fjerne dette er det vigtigt at give anlægget en forårsrengøring, og vi er klar til at hjælpe dig med at få frisk luft i bilen.

Ruller du vinduerne ned, kommer der pollen ind i kabinen

Det anslås at mere end hver femte dansker er allergiker. Sammen med forårsvejret over Danmark følger måneder med nys og kløende øjne. Men de færreste tænker over, hvordan omgivelserne kan være med til at påvirke de allergiske symptomer.

Dårlig vedligeholdelse kan gøre, at klima- eller airconditionanlægget ikke får fjernet al pollen fra den luft, der suges ind i kabinen. Åbne vinduer er heller ikke løsningen i forårsvarmen. Ruller du vinduerne ned, bliver der nemlig hvirvlet pollen ind i bilen. Lad derfor os sørge for at der få din bil i topform, så du undgår de værste gener.

 

Book tid på værkstedet

e441a8c8-cb6f-49f5-b8f5-e88d5a303263_638198403448778387.jpg