Mekaniker til Volkswagen Ringkøbing

Vi har travlt på vores værksted, derfor søger vi netop nu efter en top motiveret mekaniker til vores team på Mekanisk Værksted.

Har du lyst til at blive en del af holdet hos en af Vestjyllands store Volkswagen forhandlere? Så bliv en del af vores virksomhed, hvor du:

  • Reparerer og servicere biler fra et af landets mest populære brands - Volkswagen.
  • Mærker at vi er én stor familie på tværs af alle afdelingerne i huset, hvor fleksibiliteten og samspillet i hverdagen er vægtet meget højt.

Selve jobbet

Du vil komme til at arbejde i et moderne bilhus i rivende udvikling og med en masse gode kolleger. Vores værksted er nyrenoveret og med alt nyt inden for relevant udstyr og værktøj.

Vi er et stærkt team, som formår at flytte os og tager imod nye udfordringer med åbne arme. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver omfatter reparation og service på personbiler. Opstår der opgaver af særlig teknisk karakter, så hjælper en af vores dygtige Tekniske-rådgivere gerne med opgaven. 

Vi sørger for din fortsatte faglige udvikling

Det vil fx ske gennem mærkespecifikke kurser inden for de områder som Volkswagen stiller krav til. Uddannelsen foregår på Volkswagens eget akademi hvor du vil komme på hold med kolleger fra hele landet.

Hvem er du? 

Din baggrund skal være som uddannet mekaniker. Om du er nyuddannet eller har flere år på bagen er ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at du kan se dig selv i denne stilling og at du er energisk og pålidelig.

Desuden har du selvfølgelig et godt humør og vil derfor bidrage til den gode holdånd som er i virksomheden. 

Lyder dette som noget for dig?

Så synes vi du skal sende en ansøgning, eller blot kontakte os for en uforpligtende snak over en kop kaffe. Kontakt Martin Bay på 96742610 eller send din ansøgning på mabay@avvejgaard.dk

Du kan læse mere om os og hvem vi er her

Vi glæder os til at høre fra dig.