Bliv klar til sommer

Vi går varmere tider i møde, og ligesom du forbereder dig på de varmere måneder, er det afgørende at sørge for, at din bil også er rustet til sommerens varmere klima. Skiftet til sommerdæk er ikke bare en rutinemæssig opgave; det er en nødvendighed. Ved at vælge sommerhjul forbedrer du din bils egenskaber markant. Med passende sommerdæk og -fælge er du også cool i varmen og kører mere sikkert. Den specielle gummiblanding sikrer dig mindre slid og lavere brændstofforbrug ved højere temperaturer.

Fordele ved autorisede sommerhjul fra Volkswagen

Hjulene på din Volkswagen bidrager til din køresikkerhed – ligesom de er afgørende for hele bilens look. Med sommerkomplethjul fra Volkswagen er du godt rustet, for så snart temperaturen overstiger 7 °C, er sommerdæk en klar vinder

 • Større sikkerhed på tørre og våde sommerveje:
  Dette skyldes bedre vejgreb, større stabilitet i kurver og en kortere bremselængde.
 • Mindre slid ved høje temperaturer:
  Den specielle gummiblanding bliver også mindre blød ved høje asfalttemperaturer.
 • Lavere brændstofforbrug:
  Sommerdæk har en lavere rullemodstand og sparer dermed brændstof.

Bestil et bremsetjek med bremserens

Udover at hjælpe dig med at skifte til sommerhjul, tilbyder vi også en vigtig ekstra service: bremsetjek med bremserens. Dit bremseanlæg er afgørende for din sikkerhed på vejene, hele året rundt. Ved at få foretaget et bremsetjek samtidig med hjulskiftet, forlænger du bremsernes levetid markant.

Rens af bremser anbefales generelt som supplement til alle serviceeftersyn. Bremserne bliver adskilt, renset og smurt og sikrer, at dine bremser fungerer optimalt under alle forhold. Denne ydelse kan forlænge bremsernes levetid.
Kontrolpunkter:

 • Kontrol af bremsevæskestand
 • Kontrol af bremser (visuel belægning, rør og slanger)
 • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Garanteret maks. pris kr. 995,-*

Book tid på værkstedet  Bestil tid til sommerhjulskifte