Volkswagen er klar til genåbning

Mandag den 1. marts kan Volkswagen-forhandlere landet over igen byde kunder indenfor og opleve de mange nyheder og attraktive tilbud i trygge rammer. Stemningen er elektrisk og i løbet af marts vil forhandlernes showrooms kunne byde på store nyheder som ID.4 og Tiguan eHybrid.

Dagene bliver længere og lysere og bedst af alt kan Volkswagen-forhandlerne fra mandag den 1. marts igen åbne forretningerne og byde kunderne velkommen. Det har været nogle lange måneder siden nedlukningen i midten af december måned, og det har krævet stor omstillingsparathed at holde forretningerne kørende. Fokus blev flyttet over på de digitale kanaler og nye tiltag blev taget i brug, så som online-booking af en salgsrådgiver og prøvekørsel med start fra hjemmeadressen. Efterspørgslen på denne mulighed er i perioden med nedlukning steget med 72 %. Hele Volkswagen-organisationen har set frem til genåbningen, og der er stor optimisme at spore hos direktør for Volkswagen personvogne i Danmark, Mads Nør Lauvring:

”Vi glæder os til, at vores forhandlere igen kan få kunder ind i forretningerne og mærke noget aktivitet i vores showrooms. Selvom vi har været dygtige til at udnytte de digitale kanaler i denne tid og på den måde har gjort os erfaringer, der bliver værdifulde fremover, kan det ikke erstatte aktiviteten i det fysiske showroom. Genåbningen kommer tids nok til, at vi kan tage hul på en marts måned, der blandt andet byder på vigtige lanceringer af henholdsvis den nye Tiguan eHybrid og ID.4. Det er en rart at få sat punktum for vinter og nedlukning og se frem mod en mere normal hverdag hos vores forhandlere.”

Alle Volkswagen-forhandlere følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19, så kunderne i trygge rammer kan opleve de mange spændende nyheder og høre mere om de gode tilbud. Vi holder naturligvis gang i vores digitale kanaler, og kunder kan gå online og booke en salgsrådgiver, der reserverer tid og rum i butikken til at demonstrere en Volkswagen-model.

Har kunden ikke mulighed for at besøge vores forhandlere, er det stadigvæk muligt at gå online på www.volkswagen.dkog booke en prøvetur med start fra kundens hjemmeadresse.

Volkswagens sortiment bliver i løbet af marts måned tilføjet et par store nyheder, der begge er et led i mærkets omstilling til e-mobilitet. Volkswagen har elektrificeret Europas mest solgte SUV, Tiguan, der nu introduceres i en plug-in-hybrid-version kaldet eHybrid, der har en elektrisk rækkevidde på 57 km og priser fra 369.995 kr. Har du fået smag for kørsel på strøm og ønsket er en SUV, er der i marts måned Danmarkspremiere på den nye ID.4 med en rækkevidde på op til 518 km og priser fra 319.995 kr.

Er ønsket en mere kompakt elbil, tilbydes Årets Bil i Danmark 2021, ID.3, nu i en version med 45 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 348 km og priser fra 269.995 kr.

Opladning af en elbil skal være nemt, og omkostninger til strøm skal være overskuelige. Derfor tilbyder Volkswagen, at kunden i forbindelse med køb af en ID.4 kan tilkøbe en installation af en Clever-ladeboks til blot 2.500 kr. (normalpris: 7.500 kr.) og et Clever Unlimited-abonnement til 749 kr., der giver ubegrænset opladning både ude og hjemme*.

Hos Volkswagen kommer SUV’er i alle størrelser, og T-Cross er en populær størrelse, der lige nu tilbydes i en Team-version med endnu mere udstyr som Climatronic, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl, bakkamera og App-Connect. Priser starter ved 239.995 kr. for en T-Cross Team Life med 1,0 TSI-motor og 95 hk.

Om det er den elektriske ID.3, en Tiguan eHybrid eller en helt tredje Volkswagen, kan de alle finansieres med en attraktiv variabel rente på 0,99 % eller en fast rente på kun 1,19 %.

Find mere information om de nye Volkswagen-modeller og attraktive finansieringsmuligheder på www.volkswagen.dk

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Værdi af installation: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
Clever Unlimited: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.
Clever Unlimited Network: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk